Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e 50 Milyon Dolar Yatırıldı: TRON Kurucusu Justin Sun’dan Şüpheleniliyor!

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun kısa süre önce kripto para borsası Binance’e 50 milyon Tether (USDT) gönderdi.

Kripto para piyasasının önemli aktörlerinden biri olan Justin Sun, 3 Ocak günü Binance’e 50 milyon dolar transfer etti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu transfer işlemi tek işlemde gerçekleştirildi. İşlem yapan cüzdanın %100 olarak Sun’a ait olduğu doğrulanamasa da geçmiş işlemlerinden yola çıkılarak çok büyük ihtimalle kendisine ait olduğu düşünülüyor.

Söz konusu cüzdan, geçtiğimiz ay boyunca Tether hazinesinden 439 milyon USDT çekmişti. Bu USDT bakiyesinin 371 milyon dolarlık kısmı zaman içerisinde ve parçalar halinde Binance’e aktarıldı.

Yapılan son işlem, Sun’ın kripto para piyasasının yükselişine inandığı ve yukarı yönlü beklentisinin devam ettiği şeklinde yorumlandı.

Kısa süre önce benzer bir balina işlemi daha görülmüş ve Tether hazinesinden  182 milyon USDT alınmıştı. Bu cüzdanda aldığı varlıkları kısa süre içerisinde borsalara taşıyarak piyasadaki devam eden yatırım fırsatlarına yöneldi.

CoinGecko verilerine göre kripto para piyasasında son 24 saat içerisinde 90 milyar dolarlık hacim yapıldı. Piyasanın toplam değeri ise güncel olarak 1,87 trilyon dolar noktasında bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!