Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in 4 Altcoin’i Delist Edeceği Duyurusu ile Birlikte Fiyatlarda Sert Düşüş Var!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dört altcoin’i platform üzerinden tamamen delist edeceğini duyurdu.

Binance 6 Şubat tarihinde yaptığı resmi açıklama ile düzenli olarak yaptığı incelemeler akabinde Aragorn (ANT), Multichain (MULTI), Vai (VAI) ve Monero (XMR) kripto paralarını delist etme kararı aldığını açıkladı.

Delist işlemi ile birlikte ANT/BTC, ANT/USDT, MULTI/USDT, USDT/VAI, XMR/BNB, XMR/BTC, XMR/ETH ve XMR/USDT işlem çiftleri TSİ 20 Şubat saat 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldırılacak ve alım-satıma kapatılacak.

Binance varlık çekimlerinin 20 Mayıs 2024‘e kadar destekleneceğini söyledi.

Söz konusu altcoinler ayrıca marjin işlemlerden 16 Şubat tarihinde, vadeli işlemlerden 15 Şubat tarihinde, Binance Pay ve kredi platformundan 18 Şubat tarihinde, ticaret botu ve hediye kartından 20 Şubat tarihinde kaldırılacak.

Binance’in delist duyurusu ile birlikte altcoinlerin fiyatlarında da hareketlilik başladı. CoinGecko verilerine göre gizlilik odaklı bir altcoin olan XMR, 165 dolardan %11 düşüş ile 147 dolara, MULTI 2,05 dolardan %10 düşüş ile 1,84 dolara kadar çakıldı. Bir stablecoin olan VAI fiyatında gözle görülür bir değişiklik yaşanmazken ANT ise önce %4 değer kaybı ile 5,87 dolardan 5,63 dolara geriledi ardından ise yükseliş yaşadı ve düşüşten önceki seviyelerinin üzerine yükseldi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!