Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Bir Altcoin’i Listeleyeceğine Yönelik Dedikodu Fiyatta Yükseliş Getirdi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Ronin (RON) adlı kripto parayı listeleyeceğine yönelik haberler altcoin fiyatında yükseliş getirdi.

Kripto para sosyal medya hesabı “Layergg” tarafından bugün yapılan paylaşımda, Binance’in Ronin’i (RON) listeleyebileceğine yer verildi.

Layergg yaptığı paylaşımda, Binance’in şu ana kadar Ronin sıcak cüzdanında RON yatırma işlemlerine yanıt vermediği ancak bugün gün içerisinde bu işlemin aktifleştiğini söyledi.

Twitter hesabı ayrıca bir yıl önce yanlış yatırılan RON’un gerçek zamanlı olarak sıcak cüzdana gönderildiğini belirtti.

Aynı senaryo Coinbase-BONK’ta da olmuştu

Coinbase, Binance-RON arasındaki transferlere benzer işlemleri BONK’u listelemeden önce gerçekleştirmişti. ABD’nin en büyük kripto para borsası, Solana ağında bir altcoin’i desteklemesi durumunda işlem ücreti için adrese SOL transferi yaparak token’ı cüzdanına çekmektedir. Ancak kripto parayı desteklemiyorsa gönderilen diğer tokenlar gibi bir işlem gerçekleşmez. Bu da BONK’un listelenmeden önce fark edilmesine yol açmıştı.

CoinGecko veirlerine göre benzer durumunun Binance-RON arasında gerçekleşmesi fiyatta yükselişe yol açtı. RON, bugün 2,26 dolar seviyelerinden %10 artışla 2,48 dolara erişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!