Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Boşluğunu Rakibi Dolduracak: Önde Gelen Borsa Hollanda’da Kayıt Oldu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Hollanda pazarından çekilmesinin ardından sahneye bir diğer kripto para borasası Crpyto.com çıktı.

Binance’in Hollanda’dan lisans alamayarak çekilmesinin ardından önde gelen kripto para borsası Crpyto.com’un Hollanda pazarına attığı iddialı adım dikkat çekti. Borsa, Hollanda Merkez Bankası (DNB) tarafından resmi bir kripto hizmet sağlayıcısı olarak tescil edildi.

Crypto.com tarafından yapılan resmi açıklamada, Hollanda’nın Kara Para Aklama ve Terör Finansmanı Önleme Yasası kapsamında yapılan bir incelemesinin ardından kayıt işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, DNB tarafından gelen bu kayıt onayının önemini vurguladı:

Kripto ve blokzinciri endüstrisini sorumlu bir şekilde ilerletmek için düzenleyicilerle işbirliği yapmak Crypto.com için büyük önem taşıyor. De Nederlandsche Bank’tan gelen bu kayıt onayı, işimiz için önemli bir kilometre taşı ve uyumluluk taahhüdümüzün en son kanıtıdır.

Crypto.com geçtiğimiz süreçte Singapur, Fransa, İtalya, İngiltere, Dubai ve Avustralya da dahil olmak üzere çeşitli yargı bölgelerinde düzenleyici onaylar almıştı.

Haziran ayının ortalarında Hollandalı düzenleyici kurumlardan istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Binance, Güney Kıbrıs’ın ardından Hollanda pazardan da çekildiklerini duyurmuştu. Öte yandan Hollanda Merkez Bankası Binance’e uygun kayıt prosedürlerini tamamlamadan hizmet sunmaya devam ettiği için 3,3 milyon dolarlık para cezası vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!