Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Deneyimli İsmi Kripto Paralardaki Boğa Piyasasını Yorumladı!

Binance Research Çin’in eski Baş Araştırmacısı Jiang Jinze, kripto para boğa piyasasını değerlendirdi.

MuseLabs Başkanı ve Binance Research Çin’in eski Baş Araştırmacısı Jiang Jinze, WuBlockhain’e verdiği röportajda kripto para piyasası hakkında konuştu.

Mevcut boğa piyasası dinamiklerinin halen daha sürdürülebilir olduğunu belirten Jinze, faiz oranları açısından önümüzdeki yıl boğa piyasasının devam etme ihtimalinin hala çok yüksek olduğunu dile getirdi.

Bununla birlikte boğanın ne zaman sona ereceğine dair bariz bir bilinmezlik olduğunu söylerken makroekonomik şartların izlenmesi gerektiğini vurguladı:

Tarihsel olarak boğa piyasaları genellikle ekonomik koşullar çok iyi olmadığında sona erer. Şu anda küresel ekonominin ne zaman çökeceğini tahmin etmek zor. Geçen yıl insanlar bu yılın başlarında sert bir iniş olacağını öngörmüştü ancak ekonomi çok iyi performans gösterdi. Örneğin bankacılık krizi ve yüksek faiz oranları emlak piyasasını beklendiği kadar ciddi etkilemedi.

Jiang Jine, Bitcoin boğasının tarihsel olarak incelendiğinde 2 yıl sürdüğünü fakat bu süreçte derin düzeltmeler yaşanabileceğini hatırlattı:

Genel olarak Bitcoin boğa piyasaları nadiren iki yıldan fazla sürer. Geçen yılın başındaki düşük noktadan sayarsak bu boğa piyasası zaten bir yıldan fazla sürdü. Bu yılın sonunda ya da gelecek yılın başlarında derin bir düzenleme söz konusu olabilir. Bu sadece bir referanstır ve pek anlamlı değildir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!