Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Destek Verdiği Altcoin OKX Tarafından Delist Edilecek!

Popüler kripto para borsası OKX, halihazırda borsa üzerinde işlem gören bir altcoin’i delist edecek. 

OKX 10 Eylül Salı günü yaptığı resmi açıklamada, yakın zamanda token dönüşümü tamamlanan Frontier (FRONT) altcoin’ine ait 2 işlem çiftini delist edeceğini söyledi.

OKX tarafından yapılan açıklamaya göre FRONT/USDT ve FRONT/USDC işlem çiftleri TSİ 13 Eylül saat 11.30’da platformdan kaldırılacak.

OKX, söz konusu delist kararını düzenli yapılan incelemeler sonrası verdiğini ve delist kılavuzuna dayanarak aldıklarını söyledi:

Sağlam bir spot ticaret ortamını sürdürmek için, listelenen tüm işlem çiftlerinin performansını sürekli olarak izliyor ve listeleme niteliklerini düzenli olarak gözden geçiriyoruz.

OKX ayrıca yaptığı açıklamada, söz konusu delist tarihinden önce yatırımcılardan bu paritelerdeki emirlerin iptal etmesini istedi. İptal edilmemesi durumunda emirlerin borsa tarafından otomatik olarak kaldırılacağı bildirildi.

Bu kripto paralar için yatırma işlemlerini askıya aldığını belirten OKX, çekme işlemlerinin 13 Aralık 2024’e kadar süreceğini belirtti.

Öte yandan Binance FRONT için token dönüştürme işlemini tamamlamış ve Self Chain (SLF) olarak yeniden isimlendirme gerçekleştirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!