Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’nin Yeni Kripto Para Borsası Binance Jersey ”Dolup Taşıyor”

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, dün yaptığı bir açıklama ile Avrupa’ya açılmak için kullanıma sunduğu itibari para – kripto para borsasını tanıttı.

Söz konusu kripto para borsası özellikle Avrupa içerisinde yaşanan güvenilir itibari para – kripto para borsası eksikliğini gidermek için piyasaya sürüldü ve Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun yaptığı açıklamaya göre kayıt istekleri ile ”dolup taşıyor.”

CZ, konu hakkında yaptığı açıklamasında Binance Jersey platformunun şuan yeni kayıt istekleri ile dolup taştığını ve bu yoğunluğu azaltmak için ekstra kaynakların aktarıldığını vurguladı. Bunun yanı sıra verilecek ödül hakkında da açıklamada bulunan CZ, FIFO (ilk giren ilk çıkar) prosedürüne göre ilerleneceğini ve ilk doğrulama gönderenlerin ilk kontrol edilip uygunsa onaylanacağını vurguladı.

Sosyal medyada da adeta ışık hızında yayılan platformun kayıt referans linkleri, kayıt olan ve kimlik doğrulaması yapan kişiye 20 Avro değerinde ödül vermesi ile bir anda popüler hale geldi. Binance Jersey ilk kimlik doğrulaması yapan 5.000 kişiye 20 Avro değerinde ödül dağıtacağını duyursa da, bu miktar borsadan çekilemeyecek ve sadece borsa içi transfer ve buna benzer işlemlerde kullanılabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment