Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’nin Yeni Vadeli İşlem Platformları Nasıl? İlk Kullanıcı Yorumladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan ve Changpeng Zhao‘nun önderlik ettiği Binance, geçtiğimiz günlerde büyük bir atılım yapmış ve JEX kripto para platformunu satın alarak vadeli işlem platformunu hayata geçireceğini kesinleştirmişti.

Binance bu doğrultuda bir yarışma da başlatarak tasarladığı iki ‘olası’ vadeli işlem platformunu görücüye çıkardı. Futures A ve Futures B olarak belirlenen iki vadeli işlem platformu ilk kullanıcıların testine açıldı ve görünüşe göre sonuçlar pek de iyi değil.

İlk kullanıcılardan birisi olan Doublejump, yaptığı denemeler sonrasında iki platformun da beklentileri karşılamadığını vurguladı. Kullanıcının açıklamasına göre Futures A, Binance tarafından tasarlanmış gibi gözükürken, Futures B ise JEX’in tasarladığı bir platform konumunda.

Görünüşe göre Binance’nin iki olası platformu da en temel vadeli işlem özelliklerinden yoksun ki bu da platformları oldukça zor kullanımlı yapıyor. Doublejump A platformunun temel özelliklerden yoksun olmasına rağmen iyi bir arayüze sahip olduğunu ifade etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment