Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’te Listelenebilecek Yapay Zeka Coinleri Listesi

Kripto para borsası devi Binance, 1000’i aşkın pazarda 600’den fazla kripto coin ile işlem yapma fırsatı sunsa da listeleme konusunda ne kadar titiz olduğu tüm kripto para camiası tarafından biliniyor. 

Güvenlik konusundaki hassasiyeti, kullanıcı dostu arayüzü ve yeni kripto para birimlerinin hızla benimsenmesine yol açan topluluğu ile Binance, her proje geliştiricinin hayalindeki kripto borsalarından biri olarak konumlanıyor. 

Binance borsasında listelenebilecek projeler arasına girmek isteyen geliştiriciler, son teknolojileri kullanarak yenilikçi platformlar inşa etmeye odaklanıyor. Son dönemlerin en çok dikkat çeken kripto para birimleri arasında şüphesiz ki yapay zeka coinleri üst sıralarda yer alıyor. Yapay zeka ile blok zinciri teknolojisini bir araya getiren bu projeler, Binance borsasında listelenmeye aday en iyi meme coinler arasında gösteriliyor. 

Bu yazımızda Binance listelemelerine aday olabilecek yapay zeka coinleri projelerinden iki tanesini inceleyeceğiz. 

5thScape (5SCAPE) – Ethereum Tabanlı VR Oyun Platformu

Sanal gerçekliği (VR) blok zinciri teknolojiyle bağlayan Ethereum tabanlı 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor. Yenilikçi bir platform olan 5thScape, katılımcılara sundukları ile minimum rekabet ile karşılaşıyor. 

Ultra gerçekçi bir VR evreni yaratmayı amaçlayan 5SCAPE, heyecan verici ve benzersiz bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Projenin merkezinde yer alan 5SCAPE token, premium özellikler, oyunlar ve cihazlar da dahil olmak üzere pek çok özel VR içeriğinin anahtarı olarak konumlanıyor. 

5SCAPE token sahipleri, oyun içi premium özelliklere ve yüksek kaliteli VR oyun koltukları ve kulaklıkları için sunulan indirimlere erişim imkanı buluyor. Ethereum tabanlı en iyi kripto coinler arasında gösterilen 5SCAPE token, AR ve VR ekosistemini katılımcıların zihinleriyle bağlamayı amaçlıyor. 

5 milyar adet token arzı bulunan 5SCAPE tokenlerin yüzde 80’i düzenlenen ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Aşamalı fiyat politikası ile gerçekleştirilen ön satışın her aşamasında 5SCAPE token fiyatı artıyor. 

Mevcut haliyle 5SCAPE token beşinci aşamada ilerliyor ve şu ana kadar toplanan fonlar 5,7 milyon doları aşıyor. Bu aşamada 5SCAPE token fiyatı, 0,00327 dolar olarak belirleniyor. Bir sonraki aşamada token fiyatının yüzde 14,98 oranda artırılarak 0,00376 dolara yükseltilmesi amaçlanıyor. 

Proje ekibi borsa listeleme fiyatı olarak 0,01 doları hedefliyor. Diğer bir deyişle mevcut aşamada projeye dahil olan yatırımcılar borsa listeleme anında yüzde 205,81 kar elde etmiş oluyor. 

5SCAPE tokenden güç alan platformdaki oyunlardan Cage Conquest, dinamik bir savaş ve otantik arenalar sunarken Thrust Hunter ile katılımcılar, rüya arabaları ile çok oyunculu yarışlara katılarak adrenalin dolu bir hız oyununa dahil olabiliyor. Immersive Kickoff, gerçekçi futbol aksiyonu sağlarken Archery Master’da katılımcılar, hassasiyet ve ustalık gerektiren sürükleyici bir okçuluk deneyimi yaşayabiliyor. Platformun bir diğer oyunu olan Epic Cricket Arena ise çok oyunculu karşılaşmalar ile profesyonel gelişim şansı sunuyor. 

Proje ekibi şeffaflık konusunda yalnızca Ethereum ağını seçmekle kalmıyor, proje sayfasında yayınladığı bilgiler ile de alkış topluyor. Tüm ön satış aşamaları ve ön satışa dahil olan son aktif cüzdanlar, 5SCAPE token sayfasında kamuoyu ile paylaşılıyor. 5SCAPE token ekibi, heyecan ve sürükleyici bir oyun deneyimi bekleyen kripto meraklılarını platforma davet ediyor.  

eTukTuk (TUK) – Yeşil Devrime Hazırlanan Yapay Zeka Coini

Cardano blok zinciri üzerinde inşa edilen TUK token, blok zinciri teknolojisini kullanarak sürdürülebilir ve erişilebilir ulaşım çözümleri sunmayı amaçlıyor. 

Sürücülerin uygulama üzerinden TUK token kullanarak ödeme yapabilecekleri şarj istasyonları kurmayı planlayan proje ekibi, indirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılar için bir ön satış düzenliyor. 

Projedeki satın almalar sonucu oluşan işlem gelirinin bir kısmı şarj istasyonlarının inşasına katkıda bulunanlar ile paylaşılıyor. Aynı şekilde her işlemin bir kısmı ise bir stake havuzu aracılığıyla TUK token sahiplerine dağıtılıyor.

Yeşil devrimi yapay zeka teknolojisi ile birleştiren TUK token ekibi, TukTuk sürücülerinin platform sayesinde yüzde 400’e varan oranlarla pasif gelir elde edebileceğini iddia ediyor. 

Proje ekibi aynı zamanda oyuncuların TUK token kazanabileceği bir Oyna-Kazan oyunu da geliştiriyor. Hem Android hem iOS cihazlar için geliştirilen Crazy TukTuk oyunu ile katılımcılar, Sri Lanka sokaklarında çıktıkları hızlı bir taksi yarışı ile TUK token kazanma imkanı buluyor. 

400 milyon adet token arzı bulunan TUK token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı ön satış etkinliğine katılabiliyor. Şu ana kadar toplanan fonların 3,2 milyon doları aştığı ön satışın mevcut aşamasında katılımcılar, TUK token başına 0,031 dolar ödeme yapıyor.

Yeşil devrime hazırlanan çevre dostu projelere ilgi gösteren kripto para meraklıları, ETH, BNB, USDT ve kart işlemleri kullanarak borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyattan TUK token satın alabiliyor. TUK token sahipleri, mevcut APY’si yüzde 85 olan staking özelliği ile tokenlerini kilitleyerek pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!