Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’te Listelenen Memecoin Yatırım Şirketiyle Anlaştı, Fiyat Yükseldi

Kripto para sektörünün en aktif yatırım firmalarından DWF Labs, popüler memecoin projesi Neiro (NEIRO) ile anlaştı.

Neiro tarafından bugün yapılan açıklamaya göre DWF Labs, Neiro topluluğuna dahil oldu. İkili, Neiro’yu “kripto alanındaki en başarılı memecoin projelerinden biri” haline getirmek için iş birliği yapacak.

DWF Labs ise konuyla ilgili açıklamasında, “Başarılı bir ortaklık için sabırsızlanıyoruz” dedi. DWF Labs, kripto para sektöründe piyasa yapıcı olarak hizmet vermenin yanı sıra çeşitli Web3 projelerine yatırım yapıyor. Sitesinde yer alan bilgilere göre şirketin portföyünde 700’den fazla proje yer alıyor.

DWF Labs açıklaması, NEIRO piyasasına olumlu yansıdı. TradingView verilerine göre fiyat, 0,0011 dolardan 0,00122 dolara yükseldi.

Balinalara milyonlarca dolar kazandırdı

Neiro, geçtiğimiz günlerin en popüler projelerinden biri oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz hafta NEIRO için maksimum 75 kat kaldıraca kadar Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatacağını duyurmuştu.

Ethereum tabanlı bir token olan NEIRO, Binance’in spot listeleme duyurusuyla birlikte büyük bir ivme kazandı. Bu duyurunun ardından NEIRO’nun piyasa değeri, 15 milyon dolardan 100 milyon doların üstüne çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!