Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Bitcoin Fiyatı Yükselmeye Devam Edecek

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bugün erken saatlerde Bloomberg’ün yayınına katıldı.

Changpeng Zhao program sırasında kripto para piyasasının geleceğini, Blockchain teknolojisini ve kripto para regülasyonlarını değerlendirdi.

Bitcoin Fiyatı Yükselecek

Changpeng Zhao kripto para piyasasının günümüzdeki durumunu değerlendirdi ve geleceğe yönelik bazı tahminlerde bulundu.

Öncelikle kripto para piyasasının yükselip yükselmeyeceği konusunda bir yorum yapan Zhao, geleceğin şu an için parlak göründüğünü düşünüyor. Changpeng Zhao’ya göre piyasanın volatilitesi kısa vadede ne kadar yüksek olursa olsun uzun vadede iyi bir tabloyla karşılaşabiliriz:

Kısa vadede bakacak olursak Bitcoin’in piyasa değerinin küçük olduğunu söyleyebiliriz. O yüzden piyasadaki volatilite de yüksek. Ama daha uzun vadeye, yani 5-10 yıllık zaman dilimlerine baktığımızda sektörün büyüyeceğini söyleyebilirim. Sektör büyüyünce de fiyatlar yükselir.

Çin Meselesi

Changpeng Zhao, Çin’in son zamanlarda Blockchain ile ilgili hazırladığı projelerden de bahsetti. Changpeng Zhao’ya göre Çin’in bu hamlesi tüm dünyayı etkileyecek.

Çin’in genel olarak teknoloji yanlısı bir ülke olduğunu ifade eden Zhao, Blockchain’e büyük bir yatırım yapılacağını düşünüyor. Zhao’ya göre Çin’in bu hamlesi, diğer ülkeleri de Blockchain alanında çalışma yapmaya zorlayacak:

Çin Blockchain alanında adımını çoktan attı ve diğer ülkelerin artık Çin’i takip etmekten veya Çin’i geçmeye çalışmaktan başka seçenekleri yok. Ama dürüst olmak gerekirse Çin’i geçmenin epey zor olacağını düşünüyorum.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment