Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada 3x Yapan WLD Coin, 3AC ve FTX Alacaklılarına Yarayabilir

Geçtiğimiz bir hafta içerisinde %200’den fazla değerlenen Worldcoin (WLD), iflas etmiş hedge fonu 3AC ile FTX’in alacaklılarına fayda sağlayabilir.

OpenAI’nın CEO’su Sam Altman tarafından kurulan Worldcoin, geçen hafta OpenAI’nın Sora adlı yapay zeka modelini tanıtmasının ardından yükselişe geçti.

İflas etmiş hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucusu Su Zhu, “Ben WLD’nin performansından faydalanmayacağım ama 3AC’nin alacaklılarının dünyadaki en büyük WLD pozisyonlarından birine sahip olmasından memnunum.” dedi.

Worldcoin’in geliştiricisi Tools For Humanity’nin 25 milyon dolar topladığı sırada projeye yatırım yapan isimler arasında 3AC de yer almıştı. Şirketin tam olarak ne kadar WLD’ye sahip olduğu bilinmiyor.

WLD fiyatındaki yükseliş, benzer şekilde FTX’in alacaklılarına da fayda sağlayabilir. Worldcoin, Ekim 2021’de FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’dan yatırım almıştı.

Spot On Chain verilerine göre FTX ile ilişkilendirilen bir cüzdan, Ağustos 2023’te 185 milyon dolar değerinde WLD aldı. Aynı adres, o tarihte birden fazla cüzdana 35-170 milyon dolar değerinde WLD gönderdi.

Token Unlocks verilerine göre bu hafta toplamda 165 milyon dolar değerinde WLD’nin kilidi açılmaya başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!