Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Dolandırıcılığı İddiası Daha: ‘Taksi Kürşat’ Coinspace ile Vurgun Yapmış!

Kripto para sektöründe son dönemde dolandırıcılık vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Aydın merkezli bir yapı kurarak Bitcoin aracılığı ile insanları dolandıran ‘Bitcoin Safiye’ lakaplı dolandırıcının ardından, şimdi de Coinspace adı altında yine insanları dolandıran bir başka isim ortaya çıktı.

Şimdi de Taksi Kürşat

Bir Twitter kullanıcısı, Kürşat Öncül adında bir şahsın Coinspace projesini adı altında insanları dolandırdığını söyledi.

Ünlü Twitter kripto para fenomeni Selcoin’e bir tweet atan ve olayı flood halinde özetleyen kullanıcı, dolandırıcı olduğunu iddia ettiği şahsın kendisini uzunca bir süredir bu sektörün içinde olan birisi olarak pazarladığını ifade ederken, buna ek olarak Marmaris’te taksilerde Bitcoin kullanımı için de çalışmalar yaptığını söylediğini belirtti.

Server Sorunu Diyerek Ödeme Yapmadı

Daha sonrasında ödemeleri ‘Bitcoin cüzdanında server sorunu’ yaşıyorum diyerek ertelediği iddia edilen şahıs, belirli bir sürenin geçmesinin ardından ise iddialara göre ortadan kayboldu.

Mağdurlar, olayı yargıya taşıdıklarını ancak daha sonra bu konu ile ilgili olarak bir tutuklama kararı aldıramadıklarını da ifade etti.

Vurgun En Az 4 Milyon TL

Buna ek olarak, yaşadıkları mağduriyetin sonrasında benzer birçok kişi ile bir araya geldiklerini ifade eden mağdur, sadece Erzurum ilinde yaşanan vurgunun boyutunun 4 milyon TL’yi aştığını ve yine aynı Bitcoin Safiye olayında olduğu gibi, birçok farklı meslek grubundan insanın dolandırıldığını söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Muazzez Yilmaz
    Posted 11 Kasım 2019 - 17:29 17:29

    Kürsat Öncel Halil azman Fatma göregen Türkiye genelinde 300 den fazla kişiyi dolandırdı para aldı Server yalanı uydurup 5 ay oyalayıp sonra yok oldu farklı illerde şikayet ettik fakat henüz sonuç maalesef alamadık planlı bir dolandırıcılık maalesef çok can yaktılar ve 1 magdur intihar ederek öldü haberleri olduğu halde insanlıklarını kaybetmiş bu insafsız vicdansızlar arkamızdan dalga geçiyorlar.

Leave a comment