Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Şirket Daha Bitcoin’i Rezerv Varlık Yaptı: Milyonlarca Dolar Yatırdı

Kanada merkezli finansal teknoloji şirketi DeFi Technologies, rezerv varlığı olarak Bitcoin’i tercih etti.

DeFi Technologies, Bitcoin’in daha çok kabul gördükçe daha çok değerleneceğini düşünüyor. Şirket, bu getiri fırsatından faydalanmak için 110 Bitcoin satın aldı.

Bitcoin’e yatırım yaptı

DeFi Technologies, Bitcoin‘in sınırlı ve nadir bir varlık olması nedeniyle enflasyona karşı bir koruma ve parasal değer kaybına karşı güvenli bir liman olarak değerlendiriyor. Şirket, Bitcoin’in dijital ve yapısal dayanıklılığının, geleneksel varlıklara kıyasla daha tercih edilebilir bir alternatif sunduğunu belirtiyor.

Şirket CEO’su Olivier Roussy Newton, “Geçtiğimiz 10 yılın en iyi performans gösteren varlığı olarak Bitcoin, DeFi Technologies hazinesini büyütmek için kısa ve uzun vadede kayda değer bir potansiyele sahip” dedi.

Borcunu kapattı

DeFi Technologies’e bağlı olan Valour Inc. ile Valour Digital Securities Limited’ın yönetimi altındaki varlıkların değeri, 607 milyon dolara çıktı. Yıldan yıla %64,9 büyüme kaydedildi.

Valour, ayrıca 1.077 Ethereum teminatıyla alınmış 5 milyon dolarlık borcunu ödedi. Şirket, geçen ayın başında da 19,5 milyon dolarlık borcunu kapadı.

Borçları kapatmak ve Bitcoin satın almak için DeFi Alpha’nın işlem masasından elde edilen gelir kullanıldı. Şirket, ikinci çeyrekte 83,4 milyon dolar gelir açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!