Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birinci Yaşını Kutlayan Türk Kripto Para Borsası Vebitcoin Komisyonları Sıfırlıyor!

Türkiyenin önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Vebitcoin‘den, şirketin birinci kuruluş yıl dönümüne özel, son derece güzel bir kampanya geldi. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kullanıcı deneyimini arttırabilmek sürekli olarak çalışan Vebitcoin, sektörde edindiği tecrübesini daha iyi işler yapmak ve müşterilerini memnun edebilmek için kullanmaya devam ediyor.

Kripto para sektöründe, Türkiye özelinde konuşacak olursak, sektöre katma değer katma ve bir farkılılık yaratma konusunda önemli işler başaran borsa, bu noktada da kalmayıp kendini geliştirmek ve sektörde daha farklı şeylere öncü olabilmek için sürekli olarak çalışmaya odaklanmış durumda.

Dünyanın teknolojik olarak en donanımlı ve en iyi borsalarından birisi olma yolunda da ciddi bir çaba sarf eden Vebitcoin ekibi, bu uğurda kendini sürekli dünyadaki güncel standartlara göre yeniliyor.

Geçtiğimiz dönemde platformda köklü değişikliklere imza atan ve kullanıcı memnuniyetini iyileştirmek ve sade bir ara yüz sunmak için çalışmalarını sürdüren Vebitcoin ekibi, müşterilerinden aldığı geri bildirimlerin olumlu olmasından dolayı da oldukça mutlu. Gerek grafikler, gerek hız ve gerekse de sade ara yüz konusunda çok iyi iş çıkaran Vebitcoin ekibi, Türkiye’de ilk olarak Trailing Stop Loss yani zarar durdurma özelliğini de müşterilerinin beğenisine sunmuştu.

Artan müşteri sayısının gerektirdiği bazı ihtiyaçları da sürekli olarak giderme yoluna giden ve ekibine her geçen gün yeni isimler ekleyen Vebitcoin, aynı zamanda şirketin buralara gelmesinde son derece önemli bir rol üstlenen kullanıcılarını da unutmadı.

Sektörün iyi ya da kötü günleri fark etmeksizin, platforma değer katan asıl şeyin kullanıcıları olduğunu bilen Vebitcoin; bu uğurda kendilerini yalnız bırakmayan kullanıcılarına çok güzel bir hediye vermeye hazırlanıyor.

Platform, 2 Ocak 2019 tarihine kadar, vebitcoin.com üzerinde yapılan tüm marketlerdeki komisyon ücretlerini sıfırladığını açıkladı. 2018 yılı boyunca kullanıcısı ile büyüyen ve her geçen gün daha da fazla gelişen borsa, bu kampanyası ile aslında bir yerde de Blockchain teknolojisinin temel özelliklerinden birisi  olan topluluk odaklı bir yaklaşımı temsil ediyor.

Borsa yetkilileri, kullanıcılarına bir kez daha bu yolculukta kendileri ile birlikte oldukları ve onları yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor.

Kayıt olmak ve işlem yapmaya başlamak için: vebitcoin.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment