Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Balon Geliyor: “Bitcoin 200 Bin Dolara Kadar Çıkacak”

BTCC’nin eski CEO’su Bobby Lee, Malta’da katıldığı etkinlikte Bitcoin fiyatını değerlendirdi.

Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ne durumda olacağını tahmin etmeye çalışan Lee, fiyatın şimdikinden çok daha yüksek olacağını düşünüyor.

Hedef 1 Milyon

Sektörün ünlü isimlerinden Bobby Lee uzun zamandır Bitcoin fiyatının yükseleceğini söylüyordu. Kendisi bu görüşlerini Malta’daki konferansta yineledi.

Bobby Lee kripto para piyasasının önümüzdeki birkaç yıl içerisinde büyümeye devam edeceğini ve Bitcoin fiyatının da bu süreç içerisinde yükseleceğini düşünüyor. Lee’ye göre Bitcoin fiyatı yükselirken yeni balonlar da göreceğiz.

Kripto para piyasasının balon evreleri sayesinde büyüdüğünü söyleyen Lee, önümüzdeki ay veya yıllarda iki tane daha balonun oluştuğunu göreceğiz. Lee’ye göre bu balonlar, Bitcoin fiyatını 100-200 bin dolar aralığına kadar taşıyacak.

Lee her bir balonun bir öncekinden daha büyük olduğuna inanıyor. Kendisi bu yüzden Bitcoin’in bu balonlar sayesinde 200 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor. Lee’ye göre Bitcoin bu seviyeye ulaştıktan sonra yavaş yavaş 1 milyon dolar seviyesine doğru ilerlemeye başlayabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment