Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 2019 Yılının En Çok Kazandıranlarından Oldu!

2019 yılının başlangıcından bu yana %135 gibi inanılmaz bir yükseliş yaşayan Bitcoin,  bu yıl ABD’nin en gözde hisse senetlerini bile geride bırakmayı başardı. Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq içerisindeki en iyi performans gösteren firmaları – sırasıyla  Cisco Systems, Xerox, Beyond Meat – bile Bitcoin’le kıyasladığımızda, BTC hepsini adeta ‘ezip geçiyor.’

Cisco Systems vs. Bitcoin

Dow Jones’un en çok kazanç getireni olarak bilinen Cisco Systems, CEO Chuck Robbins’in önderliğinde oldukça sağlam bir yeniden yapılanmaya başladı ve yaşanan ticaret savaşına rağmen bundan çok fazla etkilenmedi. Ancak yukarıdaki grafikten de anlaşılacağı üzere Dow Jones endeksinin en iyi performans göstereni olan Cisco bile BTC’ye kıyasla inanılmaz sönük kalmakta.

Beyond Meat stock chart

Bunun yanı sıra 2000 yılından beri Nasdaq’ın gördüğü en iyi ilk halka arz (IPO) olarak bilinen Beyond Meat bile ilk başlarda BTC’ye ayak uydursa da daha sonra bunun oldukça gerisinde kaldı.

Binance BNB Bitcoin

Bitcoin önde gelen finansal araçları geride bıraksa da, kripto para birimleri ile kıyaslandığında yılın en çok kazandıranı konumunda değil. Binance kripto para borsasının kripto para birimi Binance Coin kesinlikle 2019 yılının en çok kazandıranlarından birisi oldu ve %450 gibi bir artış yaşadı. Binance Coin’in bu efsanevi yükselişinin devam edip etmeyeceği ise bilinmezliğini koruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment