Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in 2020’de 10 Bin Dolar Olma İhtimali Var mı?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz hafta içerisinde oldukça hareketliydi. Bir süreliğine 7 bin doların altına düşen Bitcoin fiyatı an itibarıyla 7 bin 500 dolar seviyesinde.

Bitcoin’in gelecekte tam olarak hangi yönde hareket edeceğini kestirmek oldukça güç. BTC fiyatının yükselip yükselmeyeceği sorusuna kesin bir yanıt vermek pek mümkün olmasa da Skew bu soruya olasılıklar üstünden yanıt verebiliyor.

Yükselme İhtimali

Skew tarafından paylaşılan verilere göre Bitcoin’in önümüzdeki birkaç ay içerisinde 10 bin doları aşması gayet mümkün. Güncel gelişmelere göre BTC’nin 10 bin dolar barajını Mart 2020’de aşma ihtimali yüzde 19, Haziran 2020’de aşma ihtimali ise yüzde 23.

Kaynak: Skew

Bu oranlar önceden daha düşüktü. Mart 2020 için biçilen oran yüzde 11’ken Haziran 2020 için yüzde 19 öngörülüyordu. Ancak geçtiğimiz hafta yaşanan özellikle Bakkt’ın yeni bir rekor kırması, vadeli işlem piyasasının yeniden harekete geçmesi gibi gelişmeler bu oranları artırdı.

Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda bu olasılıklara göre hareket edip etmeyeceği belli değil. Ayrıca bu oranların sektörde yaşanabilecek gelişmelere bağlı olarak değiştiğini de vurgulamak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment