Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 6 Bin 500 Dolara Kadar Düşebilir mi?

Kripto para piyasası son günlerde çok ciddi oranlarda değer kaybetti. Coinmarketcap verilerine göre piyasadaki bu düşüş akşam saatlerinde de devam ediyor.

Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 4 oranında değer kaybeden Bitcoin an itibarıyla 7 bin 800 dolar seviyesine kadar gerilemiş durumda.

Düştükçe Düşüyor

Bitcoin bugünün başında 8 bin dolar seviyesinin biraz üzerindeydi. Ancak gün boyunca değer kaybeden Bitcoin ilerleyen saatlerde 7 bin dolar sınırına giriş yaptı.

Bazı kripto para analistleri buna benzer bir düşüşün yaşanacağını öngörüyor, Bitcoin’deki satış baskısının hala tam anlamıyla sona ermediğini söylüyorlardı. Bazı analistlere göre ise Bitcoin, zaten 7 bin 800 dolara kadar düşmüş olmasına rağmen değer kaybetmeye devam edebilir.

Kripto para topluluğunun tanındık analistlerinden filbfilb, şu anda 100 haftalık hareketli ortalama seviyesinin (7 bin 520 dolar) Bitcoin için destek işlevi gördüğünü düşünüyor. Filbfilb’in analizlerine göre eğer Bitcoin bu seviyenin altına inerse bu durumda BTC’nin bir sonraki durağı 6 bin 500 dolar olabilir. Cointelegraph tarafından aktarılan bilgilere göre filbfilb’in yorumu şu şekilde:

100 haftalık hareketli ortalamanın kırılacağını düşünmüyorum. Ama eğer kırılırsa 6 bin 500 dolara kadar düşecek derim.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment