Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 8 Bin 500 Dolara Çıktı

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolar arttı. Geçtiğimiz gün 8 bin 100 dolar seviyesinde seyreden fiyat an itibarıyla 8 bin 500 dolara kadar çıkmış durumda.

Aniden Yükseldi

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün büyük ölçüde 8 bin 100-8 bin 200 dolar seviyesinde ilerliyordu. Ancak Coinmarketcap verilerine göre sabaha karşı piyasada ani bir hareketlilik başladı.

Sabah 3 sularında harekete geçen Bitcoin fiyatı hızla yükselmeye başladı. Bitcoin fiyatı daha sonra sadece birkaç saat içerisinde 8 bin 500 dolara kadar yükseldi.

Bazı kripto para analistleri Bitcoin’in bu tarz bir çıkış yapabileceğini, BTC fiyatının kısa süre içerisinde yükselebileceğini öngörmüşlerdi. Yerli kripto para yorumcularından Rookie, geçtiğimiz günlerde Bitcoin için 8 bin 650 dolar hedefini koymuştu.

Bitcoin fiyatı bundan yalnızca birkaç gün önce de buna benzer bir hareketlilik sergilemiş ve 8 bin 400 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Ancak Bitcoin, önündeki direniş noktalarını aşmayı başaramamış ve 9 bin dolar seviyesine yükselememişti. Bu sefer durum farklı olacak mı, göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment