Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 8 Bin 800 Doları Zorluyor

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son yirmi dört saat içerisinde küçük bir hareketlilik gösterdi ve 8 bin 730 dolara yükseldi. Bundan iki gün önce 9 bin doların altına düşen BTC şu anda 8 bin 800 dolar seviyesini zorluyor.

Piyasa Durgun

Bitcoin geçtiğimiz hafta oldukça hareketli bir performans sergiledi. Hızlı bir şekilde 9 bin doların üstüne çıkan Bitcoin, iki gün önce bu seviyenin altına indi.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, 9 bin doların altına indiğinden beri kısmen durgun bir performans sergiliyor. O zamandan beri 8 bin 600-8 bin 750 dolar aralığında seyreden BTC’nin anlık fiyatı 8 bin 730 dolar seviyesinde.

Bazı kripto para yorumcularına göre Bitcoin fiyatındaki bu durgunluğu normal karşılamak gerekiyor. Selcoin gibi tanındık yorumculara göre Bitcoin’in yeniden atağa kalkabilmesi için önce biraz soluklanması gerekiyor:

Sektörün tanındık isimlerinden olan Josh Rager da buna benzer bir açıklama yaparak Bitcoin’in bir süreliğine 8 bin 500-8 bin 750 dolar aralığında durmasının gayet normal olduğunu belirtmişti.

Yükselir mi?

‘Bitcoin fiyatı yükselir mi?’ sorusuna kesin bir yanıt vermek elbette bir hayli güç. Ancak Bitcoin şu an için gücünü toparlamaya çalışıyor gibi görünüyor.

Bazı analistler Bitcoin fiyatının yeniden harekete geçebilmesi için öncelikle biraz zaman geçmesi gerektiğini düşünüyorlar. Eğer Bitcoin yeniden atağa kalkar ve yükselişe geçerse BTC’nin önündeki en büyük engel şu an için 9 bin 200 dolar seviyesi gibi görünüyor.

Bitcoin’in 9 bin 200 dolar seviyesini geçmesi halinde fiyatın ne kadar daha yükseleceği ise muallak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment