Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Analistine Göre Fiyat Bu Seviyenin Üstünde Kalmalı

Kripto para analisti Willy Woo, Bitcoin için bullish ve bearish senaryoları yazarak, “Bitcoin’in bir karar vermesi gerekiyor.” dedi.

Bitcoin, bugün yukarı yönde ilerlemeye yetecek kadar ivme yakalayamadı ve değer kaybetmeye devam etti. CoinGecko’ya göre fiyat, 61 bin 500 doların biraz üstünde seyrediyor.

Kripto analisti Willy Woo, “O noktalı çizgi 59 bin 600 dolarda ki bu çizgi, tarihsel olarak bullish ve bearish rejimler arasındaki çizgidir. Bitcoin’in bunun üstünde kalması gerekiyor.” diyerek kümülatif delta göstergesini paylaştı:

Resim

Bullish senaryoyu değerlendiren analist, kripto para borsalarında tutulan spot Bitcoin miktarının azaldığını ve bunun bir pozitif uyumsuzluk (bullish divergence) olduğunu yazdı. Woo, öbür tarafla ilgili olarak, “Ayılar ise ay kapanınca aylık mum haline gelecek olan haftalık mumlardaki negatif uyumsuzluğu sevecektir.” dedi.

Resim

Son olarak, “Teknik göstergeler bearish işaret veriyor. Temel göstergelerimin çoğu bullish işaret veriyor.” dedi ve Bitcoin’deki gidişata “muhtemelen makro likiditenin karar vereceğini” söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!