Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman Tahminleri: Bitcoin Aniden Yükselebilir

Bitcoin fiyatı son birkaç gün içerisinde yaşanan düşüşten hala toparlanabilmiş değil. Hafta genelinde yüzde 6’dan fazla değer kaybeden Bitcoin’in anlık fiyatı 9 bin 600 dolar seviyesinde.

Hacim Düşüyor

Ethereum World News gibi kaynaklara göre Bitcoin şu anda 16 Nisan’dan beri hiç olmadığı kadar düşük bir ticaret hacmine sahip.

Ticaret hacminin bu kadar düşmesi CME’deki sözleşme tarihlerinin son bulmasıyla, BitMEX’in yasal açıdan zorluk yaşamasıyla açıklanabilir.

Cantering Clark gibi ünlü kripto para tacirleri ise bu durumun aslında Bitcoin’in lehine dönebileceğini düşünüyorlar.

Cantering Dark konu hakkında kendi sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide Bitcoin’in aniden yükselmeye başlayabileceğini belirtiyor. Kendisinin konu hakkındaki yorumu şu şekilde:

”Bitcoin fiyatının iyi şartlar altında sabit kaldığı, en kötü şartlar altında ise birden herkesi şaşırttığı çok oldu.

Yeni Rekor Dahi Gelebilir

Amsterdam Borsası’ndaki tacirlerden Crypto Michael da Bitcoin fiyatının aniden yükselişe geçebileceğini düşünen isimlerden biri.

Crypto Michael, Bitcoin’in Aralık 2017’de yükselişe geçerken 9 bin dolar seviyesinden iyi bir destek aldığını ve şu anda 21 haftalık üssel hareketli ortalamanın bu seviyelerde olduğunu hatırlatıyor.

Kendisinin analizlerine göre eğer Bitcoin bu seviyeye yeniden döner ve oradan sağlam bir destek almayı başarırsa Bitcoin fiyatının yeniden yükseldiğini görebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment