Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Willy Woo: Bitcoin Ay Sonunda Bu Seviyeye Gelmezse Fiyat Yine Düşebilir

Kripto para sektörünün en tanındık yorumcularından biri olan Willy Woo, Bitcoin’in geleceğiyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Bitcoin’in yıl sonuna kadar sergileyeceği performans hakkında konuşan Woo, BTC’nin bu ayı 8 bin 300 doların üstünde kapatması gerektiğini, aksi takdirde fiyatın daha çok düşebileceğini söyledi.

Yeni Bir Düşüş

2019’un bitmesine yalnızca birkaç hafta kalmışken analistler BTC’nin yıl sonundaki fiyatı hakkında tahmin yürütmeye başladılar. Özellikle PlanB gibi isimler tarafından yapılan tahminler büyük ilgi gördü.

PlanB, BTC’nin yıl sonunda yeniden 10 bin dolar düzeyine çıkabileceğine inanıyor. Ancak sektörün tanındık isimlerinden Willy Woo’ya göre BTC’nin önce birkaç gün içerisinde yükselişe geçmesi gerekiyor.

Willy Woo’ya göre eğer Bitcoin önümüzdeki birkaç gün içerisinde yükselişe geçip kasım ayını 8 bin 300 dolarda tamamlamazsa bu, aylık grafikte yeni bir yutan ayı formasyonu oluşmasına yol açabilir. Bitcoin fiyatının böyle bir durumda iyice değer kaybetmesi mümkün olabilir.

Woo’nun bu analizinin doğru çıkıp çıkmayacağı elbette kesin olarak belli değil. Piyasada daha önce de yutan ayı formasyonları oluşmuş ancak BTC buna rağmen değer kazanmayı bilmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment