Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinaları Çoğalıyor: Dört Gün İçinde 65,1 Milyon Dolar Biriktirdi

Bitcoin (BTC) balinaları, kripto para fiyatlarındaki düşüşü bir alım fırsatı olarak görüyor. Bu sayede piyasadaki büyük yatırımcı sayısı artıyor.

On-chain ve analiz platformu Spot On Chain tarafından yapılan paylaşıma göre yeni bir balina, bu haftanın başından beri dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den Bitcoin alıyor.

Balina, geçtiğimiz son dört gün içerisinde Binance borsasından 1.145 BTC (65,1 milyon dolar) satın aldı.

Bitcoin’de alım fırsatı kovalıyor

İşlem kayıtlarına göre balina, Perşembe günü geç saatlerde 242,21 BTC aldı. Toplamda yedi işlem yapan yatırımcı, bunun öncesinde Pazartesi günü yaklaşık 317, Çarşamba günü ise yaklaşık 585,3 BTC biriktirdi.

Spot On Chain analistlerine göre balina, Bitcoin fiyatı ne zaman düşüşe geçse alım yapmaya başlıyor. Şu ana dek, birim başına ortalama 56.841 dolardan alım yaptı.

Bu stratejik alımlar, Bitcoin fiyatındaki dalgalanmaları fırsata çeviren büyük yatırımcıların piyasaya olan güvenini yansıtıyor. Spot On Chain analistleri, bu balinanın hareketlerinin kripto para piyasasında büyük yatırımcıların giderek daha aktif hale geldiğini ve fiyat düşüşlerinde pozisyonlarını güçlendirdiğini gösterdiğini belirtiyor. Ayrıca, balinanın yaptığı yüklü Bitcoin alımları, bu yatırımcının uzun vadede Bitcoin’e olan güvenini ortaya koyuyor.

Bitcoin balinalarının, piyasa dalgalanmalarına rağmen büyük alımlar yapmaya devam etmesi, gelecekteki fiyat hareketlerini de etkileyebilecek önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!