Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Balinalarından 600 Milyon Dolarlık İşlem!

Lider kripto para birimi Bitcoin 30 Mayıs tarihinde 2019 yılının rekorunu kırdı ve bir anda 9.000 doların üzerine çıktı. BTC, 9.000 doların üzerinde çok kısa bir süre kalabildi ve bundan hemen sonra 800 dolar civarında bir düşüş BTC’yi 8.200 dolara kadar geriletti.

Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre ise 578645. blokta iki Binance tabanlı cüzdandan, bir grup bilinmeyen kripto para cüzdanına 550 milyon dolar değerinde BTC transferi gerçekleştirdi ve piyasada yaşanan fiyat dalgalanmasının bir sebebi bu olabilir.

Whale Alert daha sonra yaptığı bir açıklamada yapılan işlemin Binance kripto para borsasına ait içsel bir işlem olduğunu ve paniğe gerek olmadığını vurguladı. Yapılan işlem her ne kadar Binance kripto para borsasına ait olsa da, aslında bu durum geçmişte yaşanan bazı olaylarda olduğu gibi büyük bir risk içermekte.

Bir zamanlar dünyanın en çok Bitcoin’ine sahip olan Mt. Gox kripto para borsasının hacklenmesi piyasayı tepe taklak etmişti ve Binance gibi bir borsanın bu denli BTC’sinin benzer bir tecrübe yaşaması piyasada bu sefer çok daha büyük ve tehlikeli bir sonuç doğurabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment