Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Bir Günde Yüzde 10 Kazandırdı

Geçtiğimiz günlerde 5 bin dolar seviyesinin altına düşen Bitcoin, bundan tam bir gün önce 4 bin 600 dolar seviyesinde seyrediyordu. Bitcoin fiyatı aradan geçen bu zaman içerisinde birkaç yüz dolar yükselerek 5 bin 200 dolara kadar yükseldi.

Sıradaki Hedef

Bitcoin bugün güne iyi bir başlangıç yaparak birkaç yüz dolar değer kazandı. Şu anda birçok borsada 5 bin 200 dolar seviyesinde seyreden BTC fiyatı yatırımcılara bir günde yüzde 10 kazandırdı.

Bu süreç içerisinde piyasada ilginç işlemler yapılmaya başladı. Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre OKEx’teki bir adresten bilinmeyen bir cüzdana 227 milyon dolarlık USDT gönderildi. Bazı kripto para takipçileri bunun BTC için olumlu olacağını, bazılarıysa olumsuz olacağını düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatının son 24 saat içerisinde yaşadığı yüzde 10’luk artış elbette sadece dün BTC alanların işine yaradı. 7 bin doların üstünden Bitcoin alan yatırımcılar henüz kar elde edebilmiş değiller. Bazı kripto para yorumcuları Bitcoin fiyatının zaman içerisinde aşamalı şekilde yükseleceğini düşünüyorlar. Crypto Michael’a göre BTC bugün içerisinde 5 bin 600 doları zorlamaya başlayacak.

Yerli kripto para yorumcularından Rookie de BTC’nin zamna içerisinde yeniden 6 bin doları görebileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment