Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğa Öncesi Son Dirençle Boğuşuyor: Bu Fiyatın Yukarısına Dikkat!

Bitcoin’in kısa vadeli yatırımcılarının alım fiyatlarına yaklaştığı bu dönemde, 63.000 dolar üzeri bir hareket kısa vadeli bir boğa koşusunu tetikleyebilir.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti güncel notunda, Bitcoin’in 63 bin dolara kilitlendiğini dile getirdi. Bitcoin, son dönemde yatay hareketler sergilerken, kısa vadeli yatırımcıların (STH) realize edilen payı son üç ayda %55’ten %40’a düştü. Kısa vadeli yatırımcıların fiyatlara verdiği tepkilerin artabileceği belirtildi.

Özellikle bir haftadan altı aya kadar Bitcoin tutan yatırımcıların realize fiyatlarının birbirine yaklaştığı ifade edildi.

Analist, kritik fiyat seviyelerini hesapladığını ancak 0 gün-1 hafta arasındaki yatırımcıların realize fiyatının spot fiyattan kayda değer bir farkı olmadığını vurguladı. Analizlerinde, STH’lar için kritik fiyat seviyesinin 62.700 dolar olduğunu ve bunun son üç aydır değişmediğini aktardı.

Piyasanın şu anda 62.000 dolar civarında hareket ettiğini ve bu seviyenin üzerine çıkılması durumunda piyasa yapısında daha olumlu bir tablo oluşabileceğini söyledi.

Bitcoin’in şu anki fiyatının 61.800 dolar seviyesinde olduğunu belirten analist, 63.000 dolar üzerine hacim destekli bir yükselişin kısa vadeli bir boğa momentumunu tetikleyebileceğini vurguladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!