Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğası Beklenenden Daha Hırçın Olabilir: ABD’de Yüzde 70’lik Çöküş Geliyor!

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kisoyaki, geleneksel finansın çöküşüne işaret ederken Bitcoin gibi güvenli limanları öne çıkardı.

Robert Kisoyaki kısa önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, bazı yatırım danışmanların yeni yeni Bitcoin ve altın gibi araçları müşterilerine tavsiye etmeye başladıklarına işaret etti.

Fakat bu hamleyi bir geç kalınmışlık olarak yorumlayan Kiyosaki, neden daha önceden Bitcoin yatırımını tavsiye etmiyordunuz sorusunu yöneltti. Bu sorunun cevabının bariz olduğunu ve onların tek derdinin S&P500, NASDAQ gibi yatırımlardan aracı komisyonu almaktan ibaret göründüğünü vurgulayarak hedefindeki yatırım danışmanlarını iki yüzlülükle suçladı.

Altının ve Bitcoin’in S&P500 gibi geleneksel yapıları kolayca geride bıraktığını ifade eden deneyimli isim, hem ABD hem de global borsalarda çöküş beklediğini yineledi. Bu tarihi çöküşten sağ çıkmak isteyenlerinse Bitcoin ve altın yatırımı yapmaktan başka şansının olmadığını hatırlattı:

Finansal planlamacılar neden maddi varlıklara daha erken yatırım yapılmasını önermediler? Tek sebebi para ve komisyonlardı. Kaybeden olmayın. Mali danışmanlarınızı dikkatli seçin. Tarihin en büyük çöküşüne hazırlanın… Bu çöküşü yıllar önce “Zengin Babaların Kehaneti” kitabımda öngörmüştüm. Dikkatli olun.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!