Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğası Michael Saylor: Trilyon Dolarlık Devler Beklentileri Çok Ötesine Taşıdı!

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, spot Bitcoin ETF’lerinin beklentilerinin çok ötesinde bir talep gördüğünü söyledi.

Michael Saylor Madeira Bitcoin konferansında verdiği bir röportajda, spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF) için övgü dolu sözlerde bulundu. Spot Bitcoin ETF’lerin ilk aşamada altına rakip olacağını düşündüğünü belirten Saylor, mevcut duruma bakıldığında S&P 500’ün tahtını sallamaya başladıklarına işaret etti.

BlackRock ve Fidelrity gibi finans devleri tarafından ihraç edilen spot Bitcoin ETF’lerine yönelik para akışının durdurulamadığını ve bu ETF’lerin ABD’nin en büyüğü olma yolunda ilerlediklerini kaydetti:

Bitcoin’in altına rakip olabileceğini düşünmüştük, ama aslında liderlik tablosunda yükseldi ve şimdi S&P 500 endeksi ETF’lerini geride bırakmaya başladı. Bu ETF’ler, ana akım yatırımcıların %99’una bütün bir finansal farkındalık, fırsat ve işlevsellik dünyasının kapılarını açtı. Bunun tüm ağ için ne kadar önemli olduğunu gerçekten küçümseyemezsiniz.

Güncel verilere göre spot Bitcoin ETF’leri iki aydan kısa bir süre önce piyasaya sürüldüğünden bu yana toplamda 8,5 milyar dolar net girişe ev sahipliği yaptı. Bununla birlikte iShares Bitcoin Trust (IBIT) ve Fidelity Wise Bitcoin Origin Trust (FBTC) dahil olmak üzere spot Bitcoin ETF’lerine ilk 1 ayda giren para tarihteki bütün ETF’lere ilk aylarında olan fon girişini geride bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!