Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Binance 200 Milyonluk Barajı Aştığını Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borası Binance, 200 milyon kullanıcıyı aştığını duyurdu.

Binance 8 Haziran tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, resmen 200 milyon kullanıcıyı aştığını açıkladı.

Borsa tarafından paylaşılan gönderide, şu ifadelere yer verildi:

Bugün 200 milyonu kutluyoruz. Hepsi sizin sayenizde! Desteğiniz, 1 milyar kullanıcıya giden yolculuğumuzun kalp atışıdır.

2017 yılının Temmuz ayında Changpeng Zhao (CZ) tarafından kurulan kripto para borsası Binance’in 100 milyon kullanıcıdan 200 milyon kullanıcıya yükselmesinin 2 yıl 2 ay sürdüğü belirtildi.

Bu süreçte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası dahil olmak üzere birçok zorluklarla boğuşan Binance, pazar payında düşüşler yaşasa dahi her zaman liderlik konumunu korumayı başarmıştı.

Binance’in CZ’nin ardından göreve gelen CEO’su Richard Teng Twitter’dan yayınladığı kutlama mesajında, kullanıcı merkezli bir platform olarak borsanın her zaman büyüyen kullanıcı tabanının ihtiyaçlarına öncelik vermeyi taahhüt ettiğini söyledi.

CoinGecko verilerine göre Binance, son 24 saatlik periyotta en yakın rakibi Bybit’in 5 kat üzerinde 20 milyar dolarlık hacme ev sahipliği yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!