Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Bitget Binance’in Delist Ettiği 3 Coin’i İşlemlere Kapattı: İşte Nedeni!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in SONM (SNM), Serum (SRM) ve DFI.money (YFII) delist etme kararının ardından Bitget’den gelen açıklama dikkat çekti.

Binance, 22 Ağustos tarihi itibariyle SONM, Serum ve DFI.money projelerini delist edeceğini açıkladı. Delist kararının ardından kısa süre sonra harekete geçen bir diğer önde gelen kripto para borsası Bitget, 15 Ağustos itibariyle aynı projelerin para yatırma işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Bitget ayrıca para yatırma işlemleri başladığında tekrar duyuru yapılacağını bildirdi.

Piyasa analistleri bu hamleyi Bitget’in Binance’den çıkış yapacak söz konusu 3 kripto paranın kendi borsalarına satış amacıyla gelmesini istememesine bağladı.

Binance, söz konusu projeleri delist etme gerekçesi olarak düşük işlem hacimleri, likidite eksikliği ve ekibin projeyle kopan bağları gibi bir dizi olumsuz durumu öne sürdü.

Binance ve Bitget tarafından yapılan duyuruların ardından SRM %25 değer kaybederek 0,0715 dolar seviyesinden 0,0533 dolara, SNM %55 değer kaybederek 0,283 dolardan 0,126 dolara, YFII %22 değer kaybederek 729 dolardan 565 dolara kadar düştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!