Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası Bitget’ten Borsa Dışı Kripto Para Ticareti İçin Yeni Entegrasyon!

Kripto para borsası Bitget, kurumsal müşterilere daha güvenli ve kapsamlı kripto para alım-satım hizmeti sunabilmek için yenilikçi bir adıma imza attı.

Bitget, kurumsal müşterilere borsa dışı alım-satım ve saklama hizmeti sunmak için kripto para saklama hizmeti sunan Copper’ın ClearLoop ağıyla entegre oldu. Borsa tarafından yapılan açıklamada, söz konusu entegrasyonun kripto para güvenliğini güçlendirmeyi, karşı taraf risklerini azaltmayı ve sermaye verimliliğini artırmayı amaçladığına yer verildi:

Bu devrim niteliğindeki çözüm, müşterilerin borsalar arasında alım-satım ve mutabakat yapabilmelerini sağlayarak alım-satım faaliyetlerinin genel verimliliğini artırırken geleneksel alım-atım modelleriyle ilişkili riskleri de azaltıyor.

Konu hakkında yorumda bulunan Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, güvenlik ve verimli alım-satım noktasında artan kurumsal talebin farkında olduklarını belirtti:

Gelişmiş varlık güvenliği ve verimli ticaret çözümlerine yönelik artan talebi fark ettik. Kurumsal müşterilerimiz artık bu çözümden faydalanabilir

Sağlanan bu entegrasyonla birlikte Bitget’in kurumsal müşterileri kripto paralarını Copper’ın MPC (çok partili hesaplama) cüzdanlarında güvenli bir şekilde saklayabilecek ve farklı ClearLoop bağlantılı borsalar arasında alım-satım sağlayabilecekler.

Copper CEO’su Dmitry Tokarev tarafından yapılan açıklamada, kurulan bu iş birliğinin endüstri standartlarını belirleme açısından kritik bir değere sahip olduğu dile getirildi:

Bitget ile ortaklığımız, varlık güvenliği ve endüstri standartlarını belirleme konusundaki ortak odağımızın yanı sıra, kurumsal müşteriler için borsa dışı mutabakatı geliştiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!