Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Borsası OKX Yeni Listelediği Altcoin’e Yatırım Yaptığını Açıkladı!

Popüler kripto para borsası OKX, Zeus Network’e (ZEUS) yatırım yaptığını duyurdu.

OKX tarafından 9 Nisan günü paylaşılan blog gönderisinde, Zeus Network’e stratejik yatırım yapıldığına yer verildi. Paylaşımda, Solana (SOL) ve Bitcoin (BTC) üzerindeki ilk merkeziyetsiz iletişim katmanı olarak öne çıkan Zeus Network’ün ekosistem için önemli bir yapı sağladığı vurgulandı.

Borsa, bu yatırımın küresel ölçekte merkeziyetsiz, güvenli ve kullanıcı dostu yeni bir kripto para çağına dair vizyonlarının bir parçası olduğunu belirtti.

Konu hakkında açıklamada bulunan OKX Ventures Kurucusu Dora Yue, Zeus Network’ün blokzincirinin geleceğinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti:

Zeus Network akıllı programları ve mutabakat mekanizmalarını entegre etme konusunda öncülük ediyor. Bu akıllı füzyon, zincirler arası iletişimin evrimini yönlendiriyor ve blokzinciri teknolojisinin geleceğinin nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor.

ZEUS 4 Nisan tarihinde OKX’de listelenmişti. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,4 değer kaybeden ZEUS, yazım esnasında 1,05 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!