Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Madencisi CleanSpark Kapasitesini Artırıyor: 5,9 Milyon Dolarlık Yeni Cihaz Yatırımı

Bitcoin madencilik şirketi CleanSpark, Bitcoin (BTC) fiyatında durağanlık devam ederken 5,9 milyon dolara 3.853 ASIC makinesi satın aldığını açıkladı.

CleanSpark birçok kripto madencilik şirketinin finansman ve likidite problemleri ile mücadele ettiği bu dönemde 5,9 milyon dolarlık yatırımla 3.853 kripto madencilik cihazı satın aldığını duyurdu.

Şirket son zamanlarda 6.468 tanesi Mawson Infrastructure’dan olmak üzere 16.000 yeni ASIC makinesi aldı. CleanSpark son satın alımla beraber 50.000 makineye ve saatte 5 exahash işlem gücüne sahip oldu

Şirket CEO’su Zach Bradford konu hakkında, sürdürülebilirliğe olan sarsılmaz odaklarının ve güçlü bilançolarının zorlu piyasa koşullarında oldukça ucuza makineler satın almalarını ve işlerini büyütmelerini sağladığını ifade etti. CEO, önümüzdeki birkaç ay içerisinde piyasanın düzeleceğine ve fiyatların yükseleceğine inandıklarını belirtti.

CleanSpark, yeni makineleri terahash başına 15,50 dolardan satın aldığını bildirdi. Öte yandan aynı model makinelerin ocak ayında terahash başına 100-110 dolardan işlem görüyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!