Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay Yöneticisi: Bitcoin Bu Yıl 20 Bin Doları Aşabilir

BitPay’in üst düzey yöneticilerinden Sonny Singh, Bitcoin fiyatı hakkında yeni bir tahmin yürüttü ve BTC’nin bu yıl yeniden 20 bin dolar olabileceğini söyledi.

İyimser Tahmin

ABD bundan birkaç gün önce Kasım Süleymani’nin öldürüldüğünü açıklamış, İran bu olayın ardından ABD’nin Irak’taki üssüne saldırmıştı. Bitcoin fiyatı tüm bu süreç içerisinde hızlıca yükselmeye başladı ve 8 bin 400 dolar seviyesine kadar yükseldi.

BitPay CCO’su Sonny Singh’e göre Bitcoin fiyatı artık bu gibi küresel gelişmelerden eskisine kıyasla çok daha fazla etkileniyor. Singh Bitcoin fiyatının bunun bir sonucu olarak yıl sonuna kadar ciddi miktarda değer kazanabileceğine inanıyor.

Bloomberg’e konuşan Singh’e göre bu yıl yaşanacak büyük bir olayın ardından Bitcoin fiyatının 20 bin dolara kadar çıktığını görebiliriz. Singh’e göre Çin, Rusya veya Hindistan gibi bir ülkenin kripto para kullanımını yasallaştırması veya Facebook’un dijital para projesi Libra’nın kullanıma hazır hale gelmesi gibi gelişmeler BTC fiyatının harekete geçmesini sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment