Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novogratz: Bitcoin Bu Yıl 20 Bin Doları Geçebilir

Ünlü yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde 20 bin doları geçebileceğini düşünüyor.

Halving Yaklaşıyor

Bitcoin’in 10 bin dolar barajını aşmasıyla birlikte kripto para yatırımcıları Bitcoin’in geleceğine daha umutlu gözlerle bakmaya başladılar. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz de bu isimler arasında yer alıyor.

Dün CNBC’de boy gösteren Novogratz, Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili bazı tahminlerde bulundu. Bitcoin’in oldukça iyi durumda olduğunu söyleyen Novogratz, BTC’nin bu yıl içerisinde kendi rekoru olan 20 bin dolar barajını aşabileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in son 11 yılın en iyi markası olduğunu söyleyen Novogratz, BTC’nin bir noktada altına benzediğini söylüyor ve şu yorumu yapıyor:

İnsanlar Bitcoin’in değerli olduğuna inanıyorlar. Tıpkı altın gibi. Aradaki tek fark, altının 3 bin yıllık bir geçmişinin ve 10 trilyon dolarlık bir pazarının olması. Bitcoin’in ise on bir yıllık geçmişi, 200 milyar dolarlık da piyasası var.

Bitcoin’in son bir yıl içerisindeki performansını da olumlu bulan Novogratz, BTC fiyatının halving (blok ödülünün yarılanması) yaklaştıkça 20 bin dolara yaklaşabileceğini düşünüyor. Kendisinin görüşlerine göre BTC’nin bu yıl sonunda 20 bin doları aştığını görmemiz dahi mümkün olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment