Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Bölünmesi Öncesi Kripto Para Borsası Poloniex’ten Trading Açıklaması

Poloniex önümüzdeki günlerde yapılacak olan Bitcoin Cash hard fork’una destek vereceğini açıklayan ilk kripto para borsalardan birisi oldu.Önümüzdeki Çarşamba gecesinden itibaren, Poloniex kripto para borsası, kendi müşterilerine Bitcoin Cash ABC (BCHABC) ve Bitcoin Cash SV (BCHSV) tokenlerinin alım satım işlemleri için destek vermeye başlayacak.

Daha önce Poloniex uzun yıllar piyasada olmasına rağmen hiçbir zaman bir hard fork destek açıklamasında bulunmamıştı ve bir blog gönderisine göre bu hamle Poloniex’in kripto para dünyasındaki etkisini arttırmak için yapılmakta.

Pre-fork şimdiden Twitter hesabından da duyuruldu ve kullanıcılara USDC/BCHSV ile USDC/BCHABC’nin yanı sıra Bitcoin pariteleri de sunuldu. Özellikle Circle tarafından satın alındıktan sonra yeni hamleler yapmaya başlayan Poloniex, piyasanın en eski kripto para borsalarından birisi olmasına rağmen istediği ilgiyi görmekte zorlanmaktaydı. Borsa 15 Kasım tarihine planlanan hard fork sonrası da hem Bitcoin Cash ABC hem de SV’yi desteklemeyi sürdüreceğini aktardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment