Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash, Dev Japon Şirketiyle Anlaştı

Son dönemde daha çok yaşanan hash savaşları ve onun beraberinde getirdiği tartışmalar ile gündeme gelen ve işin teknik ve kullanım boyutunda az da olsa geride kalan Bitcoin Cash’ten yeni bir iş birliği hamlesi geldi.

Dünya genelinde çeşitli sektörlerde Bitcoin Cash’in kullanımını arttırmak için çaba sarf eden Roger Ver ve arkadaşları, şimdi ise Japon ANA Grup’un bünyesinde bulunan dev kargo şirketi Alliance Cargo Direct ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.

Gabriel Cardano ve Corbin Fraser’ın da olduğu bir YouTube kanalında konuşan Bitcoin.com CEO’su Ver, gelişmeleri ”heyecan verici” olarak nitelerken, konuyla ilgili şunları söyledi:

”Hepimiz ekip olarak bu haberi açıklamamız gerektiğini düşündük ve ANA Group ile anlaştık diyebiliriz. Yine de resmi olarak bir şey söylemek zor çünkü sıkı bir hukuk kuralı var.”

Halka açık bir şekilde işlem gören birçok şirketin Bitcoin Cash’e ciddi ilgi gösterdiğini ve ANA Group’un da farklı olmadığını ifade eden Ver, firmanın borsada işlem görmesi sebebiyle partnerliğin detaylarını şu an için paylaşamadığını belirtti.

Japonya’da ANA Group ile yaptıkları bu anlaşmanın kendilerinin ülkedeki işleri için iyi bir kapı olmasını umduğunu ifade eden başarılı yönetici, ülkedeki tüm Bitcoin kabul eden merkezleri Bitcoin Cash’e döndürmeye çalışacakları yönünde bir iddia da bulundu.

Ver, şu anda adaptasyon ve kullanım konusunda BCH’nin en iyi kripto para olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment