Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Günlük İşlem Hacmi Bakımından Bitcoin’e Fark Attı

Bitcoin Cash’in en büyük destekçilerinden olan Roger Ver geçtiğimiz gün bir tweet paylaştı ve Bitcoin Cash’in günlük işlem hacmi bakımından Bitcoin’e fark attığını söyledi. Ver’in Twitter üzerinden paylaştığı gönderiye göre 1 Ağustos tarihinde Bitcoin üzerinden 240 bin işlem yapılırken Bitcoin Cash üzerinden 687 bin işlem yapıldı. Ver paylaştığı gönderide Bitcoin Cash’te işlem yapmanın Bitcoin’e kıyasla daha ucuz olduğunu belirtmeyi de unutmadı.

1 Ağustos’un Bitcoin Cash için özel bir tarih olduğunu unutmamak gerek. Şu anda piyasanın en büyük koinlerinden olan BCH, 1 Ağustos’ta birinci yaşını doldurdu.

Ver gibi isimler asıl ‘para biriminin’ Bitcoin değil Bitcoin Cash olduğunu savunuyor ve BCH’nin Bitcoin’den daha üstün olduğunu vurguluyorlar. Bu isimlerden biri de BTC.com’un yetkili isimlerinden olan Alejandro de la Torre. Torre’ye göre Bitcoin Cash, Bitcoin’in yaşadığı belli başlı sorunları çözmeyi başardı ve dolayısıyla BTC’den daha üstün:

“Daha büyük blok kapasitesi sayesinde her bloğa daha fazla işlem sığdırılabiliyor ve böylece bekleme süreleri ile işlem ücretleri azalırken Blockchain de daha akıcı bir hale geliyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment