Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Destekçisi Ünlü Milyonerden Yatırımcılar İçin 6 Finansal Tavsiye!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, risk piyasalarında işlem yapanlara 6 tavsiyede bulundu.

Robert Kiyosaki 3 Mayıs tarihli paylaşımında, kripto paralar dahil olmak üzere risk piyasalarında ciddi düşüşler yaşanabileceğini ifade ederek bu esnada yapılması gerekenleri açıkladı.

Her şeyden önce düşüş ivmesine sahip piyasaların dipten toplamak ve para kazanmak için en iyi fırsatı sunacağını belirten deneyimli isim, 6 başlığa odaklandı.

İlk olarak düşen ürünleri tutmaya çalışmanın yani dibi tahmin etmeye çalışmanın tehlikeli olduğunu ve büyük zararlar verebileceğini söyledi. Düşen bıçağı yakalamaya çalışmayın sözlerinden sonra, ayı piyasalarında yapılacak en iyi şeyin daha fazla araştırma yapıp yeni bilgiler edinmek olduğunu vurguladı.

Buna ek olarak “sizinle aynı yolda giden yeni arkadaşlar edinin” ifadelerine yer veren Kiyosaki, benzer işleri takip eden insanların fikir alışverişinde bulunarak kendilerini geliştirebileceklerini savundu.

Sadece piyasalara odaklı kalmamak gerektiğini dile getiren ünlü yazar, yeni ek işler ve ek gelir kapıları yaratmanın önemine değindi. Ayrıca YouTube üzerinde çok başarılı “öğretmenlerin” olduğunu ve bunlar aracılığıyla hem piyasa özelinde hem de diğer konulanda çeşitli şeyler öğrenilebileceğini söyledi.

Analist son olarak, tüm bu süreçte dolar veya diğer itibari paraları biriktirmenin mantıksız olacağını, düşen piyasalarda Bitcoin, gümüş ve altın gibi varlıklara odaklanılması gerektiğini kaydetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!