Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Dolandırıcılarının Son Hedefi Kraliyet Ailesi Oldu

Bitcoin dolandırıcıları bu tarihe kadar Bill Gates, Elon Musk, Jamie Dimon, Jerome Powell, Jack Dorsey, Mark Zuckerberg ve buna benzer birçok kişinin adını kullanarak insanları kandırmaya çalıştı. Buna rağmen Prens Harry ve eşi Meghan Markle‘ın kullanıldığı son dolandırıcılık birçok yatırımcıya pes dedirtti.

Kraliyet Ailesinden Sözde Bitcoin Yatırım Tavsiyesi

9 Nisan tarihinde Mirror tarafından yayınlanan habere göre, sahte bir BBC makalesinde ünlü ikilinin Bitcoin yatırımı yaptıkları ve bu yöntemle milyonlar vaat ettikleri ortaya çıktı. Bir “varlık boşluğu” ve köşeyi dönmenin kolay yolunu bulduğunu iddia eden ikili, üç ile dört aylık süre içerisinde isteyen herkesi milyoner yapabilecek bir  yatırım yapısına tavsiyesinde bulunuyor.

Tabii ki iddiaların çok uçuk olması, bunun gerçek olmadığını gösteriyor. Yine de böyle dolandırıcılıklara bile kananların olduğu ve ciddi miktarda Bitcoin’in kaybedildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Mirror tarafından aktarılan bilgiye göre dolandırıcılar “günde yaklaşık 20 dakika çaba harcayarak 1.300 dolarlık gelir” elde etme vaadinde bulunuyorlar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment