Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin-Dolar Dengesi Boğanın Kritik Faktörü: Analist Dönüş Sinyalini Paylaştı!

Analist Jason Pizzino, ABD dolarındaki yükselişin Bitcoin ve diğer kripto varlıklar için potansiyel bir boğa koşusunu tetikleyebileceğini vurguladı.

Kripto piyasasını yakından takip eden analist Jason Pizzino, Bitcoin (BTC) ve diğer dijital varlıklar için bir boğa koşusunu başlatabilecek bir etkenin olabileceğini belirtti.

Yeni bir video güncellemesinde, 334.000 abonesine hitap eden Pizzino, son Bitcoin çöküşünün ABD dolarının düşüşten çıkmasına bağlanabileceğini aktardı:

Bitcoin birkaç gün boyunca düşüş yaşadı, ancak ABD doları en düşük seviyesine ulaştığında zirvesini buldu. Şimdi, güncel duruma baktığımızda, ABD dolarının düşüş trendinden çıktığını görüyoruz.

Pizzino, ABD Dolar Endeksi (DXY) grafiğine bakarak, doların daha fazla yükselme potansiyeli olduğunu fakat belirli bir bölgede bir red durumunun yaşanmasının kripto paralar ve muhtemelen borsa için büyük bir boğa piyasası başlatabileceğini söyledi:

DXY’nin burada biraz daha yükseliş potansiyeli var. Şu anda 101.8 seviyelerini test ediyoruz, 102 ise başka bir psikolojik seviye. 102.3 civarındaki bazı dip seviyeleri de oldukça fazla direnç oluşturuyor.

Pizzino, 101.8 ile 102.3 arasındaki bir reddin yaşanması durumunda, Bitcoin ve diğer kripto varlıklar için daha fazla yükselişin söz konusu olabileceğini ve bu durumun piyasalardaki hareketliliği artırabileceğini belirtti. Ayrıca, yaklaşan seçimler öncesinde borsa için de benzer bir hareketliliğin yaşanabileceğine vurgu yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!