Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve XRP Fiyatlarında Küçük Artışlar Var

(23 Ocak 2019) Bu sabah kripto para piyasasına göz attığımızda piyasadaki koinlerin kısmen dengeli bir performans gösterdiklerini görüyoruz.

Piyasanın Bitcoin, Ethereum gibi önde gelen koinleri pek kayda değer bir gelişme göstermemişken Bitcoin Cash gibi koinlerin biraz daha iyi bir gece geçirdiklerini söyleyebiliriz.

Piyasadaki koinlerin büyük bir çoğunluğu an itibariyle yeşile bürünmüş durumda ancak çok büyük bir artış yaşanmamış gibi görünüyor.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin, son 24 saatlik süreç içerisinde yüzde 1.04 oranında artış yaşadı. An itibariyle 3 bin 600 dolardan satışa sunulan Bitcoin, 4 bin dolar seviyesinden hala uzak.

Son 24 saat içerisinde 5.2 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Bitcoin, an itibariyle 63 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

XRP

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük ikinci koini olan XRP, son 24 saat içerisinde pek kayda değer bir performans göstermedi.

Yüzde 0.55 oranında artış yaşayan XRP an itibariyle 0.31 dolar gibi bir fiyata sahip. Son 24 saatlik hacmi 420 milyon dolar düzeyinde seyreden XRP, 13 milyar dolarlık piyasa değeriyle Ethereum’u geride bırakıyor.

Ethereum

Son zamanlarda Constantinople forkuyla haberlere çıkan Ethereum, yüzde 1.60 oranında bir artışla 118 dolar seviyesine ulaştı.

Geçtiğimiz son birkaç haftadır 100 dolar barajının altına inmemek için mücadele veren Ethereum, zaman zaman 150 dolar seviyesini zorlayabiliyor.

An itibariyle 12.4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Ethereum, piyasanın üçüncü en büyük koini olarak XRP’nin gerisinde kalıyor.

Bitcoin Cash

Piyasanın tartışmalı koinlerinden olan ve Bitcoin’deki bir hard fork sonucu ortaya çıkan Bitcoin Cash, oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Öyle ki Bitcoin Cash, en büyük 20 koin arasında son 24 saat içerisinde en iyi performans sergileyen koin durumunda. Bitcoin Cash yüzde 7.20’lik bir artışla 130 dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment