Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Yatırımcılarını Neler Bekliyor? Crypto Michael Yanıtladı

Crypto Michael bu sabah yeni bir video yayınladı ve BTC ile ETH’in uzun vadede yeniden kazandırabileceğini söyledi.

Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe Bitcoin ve Ether fiyatlarının geleceğiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Bitcoin’e Bakış

Bitcoin fiyatı 10 bin doları aştıktan sonra yükselmeye devam etti ve 11 bin dolar seviyesini de aştı. Crypto Michael Bitcoin’in bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesinin onu şaşırttığını söylüyor.

Michael ayrıca Bitcoin’in şu an için bir direnç bölgesinde olduğunu söylüyor ve 11 bin 200-11 bin 500 dolar aralığına işaret ediyor. Onun tahminlerine göre 11 bin 500 dolar seviyesinin aşılması Bitcoin fiyatının çok daha hızlı bir şekilde yükselmesini sağlayacak.

Fakat Crypto Michael bu sürecin biraz ağır bir şekilde işleyeceğini düşünüyor. Michael’a göre Bitcoin bir süre daha daha düşük seviyeleri test etmeye devam edecek. Bitcoin’de şu an için 9 bin 600-9 bin 900 dolar seviyelerine de dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Michael; BTC’nin önümüzdeki 4-8 hafta boyunca aşağıdakine benzer bir performans sergileyebileceğini düşünüyor:

Crypto Michael’ın Bitcoin için öngördüğü senaryo

Ether İçin Yeni Hedef

Ethereum geçtiğimiz son birkaç haftaya damgasını vuran koinlerden biri oldu. Birkaç gün içerisinde onlarca dolar artan Ether fiyatı birçok yatırımcının yüzünü güldürdü. Michael, Ether fiyatının uzun vadede yükselmeye devam edeceğini fakat bu sürecin de tıpkı Bitcoin’deki gibi ağır bir şekilde işleyeceğini düşünüyor.

Ethereum fiyatı 320 dolara kadar çıktı çıkmasına ama Michael’a göre ETH’nin yakın gelecekte daha düşük seviyelere gerileyeceğini göreceğiz. Kendisi bu noktada 275-285 dolar aralığına işaret ediyor. Şu anda Ether almanın pek doğru olmayacağını düşünen Michael, bu seviyeleri beklemenin daha mantıklı olacağına inanıyor. Onun tahminlerine göre Ether bu seviyelere düştükten sonra daha sert bir şekilde yükselmeye başlayacak ve 400 dolara kadar çıkacak.

Crypto Michael’ın ETH için öngördüğü senaryo
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment