Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Facebook Duyurusundan Sonra 10 Bin Dolar Olacak

Jeremy Allaire geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bazı açıklamalar yaptı ve Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde 10 bin doları aşacağını söyledi.

Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire kısa süre önce kripto para piyasasının yakın geleceğiyle ilgili bazı öngörülerde bulundu. Sektörde son zamanlarda yaşanan ve kısa süre içerisinde yaşanması beklenen gelişmeleri değerlendiren Allaire; bunların Bitcoin fiyatı için epey faydalı olacağını düşünüyor.

Allaire kendi Twitter hesabından paylaştığı gönderide Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde yükselişe geçmesini beklediğini söyledi. Allaire’e göre Bitcoin fiyatının yükselmesinin başlıca nedeni Facebook’un Libra adlı kripto para projesi olacak. Allaire, Facebook’un bu projesiyle birlikte Bitcoin fiyatının 21 Haziran dolaylarında 10 bin dolar seviyesini aşabileceğini düşünüyor.

Facebook henüz geliştirdiği kripto paranın whitepaperını yayınlamamış olmasına rağmen kripto para sektöründeki isimler o günü merakla bekliyorlar. Sektördeki uzman isimlere göre Facebook’un kripto para sektörüne böyle bir giriş yapması, kripto para piyasasının da ciddi anlamda gelişmesini sağlayabilir.

Facebook’un kripto para sektörüne tek başına giriş yapmadığını da belirtmekte fayda var. Şirket bu projeyi geliştirirken birkaç farklı şirketin desteğini aldı. Ayrıca Facebook ile birlikte Visa, Mastercard, PayPal ve Uber gibi isimlerin de sektöre giriş yapacaklarını vurgulayabiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment