Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 9 Binin Altına Düşecek mi?

(17 Haziran) Kripto para piyasası bu sabah geçtiğimiz günlere kıyasla kısmen durgun bir tablo çiziyor.

Birkaç gündür kayda değer oranlarda artış yaşayan koinler şu anda küçük bir düzeltme sürecine girmiş gibi görünüyorlar. Bu durumu özellikle Bitcoin Cash ve Litecoin gibi koinlerde net bir şekilde görebiliyoruz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günün erken saatlerinde 9 bin dolar barajını aşmayı başarmıştı.

Sektördeki bazı uzmanların 10 bin doları bulacağını öngördüğü Bitcoin şu an itibarıyla henüz o noktaya erişebilmiş değil.

Coinmarketcap verilerine baktığımızda Bitcoin’in son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.76 oranında artış yaşayarak 9 bin 185 dolara yükseldiğini görüyoruz. Bunun çok ciddi bir yükseliş olmadığı malum. Ancak kimilerine göre Bitcoin’in hala 9 bin barajının üstünde olması ve henüz ciddi bir düzeltme yaşamamış olması takdire şayan.

Genel Bakış

Bitcoin fiyatı küçük de olsa bir artış yaşıyor ancak bunun piyasadaki diğer koinler için geçerli olduğunu söyleyemiyoruz.

Ethereum son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.72 oranında değer kaybeden 268 dolar seviyesine geriledi. Bunun yanı sıra Bitcoin Cash küçük çaplı bir düzeltme yüzde 0.56 oranında değer kaybetti ve 428 dolara geriledi.

Litecoin’de de buna benzer bir durumun görüldüğünü söyleyebiliriz. Aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 1.14 oranında değer kaybeden Litecoin 135 dolar seviyesine çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment