Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Bir Saatte 300 Dolar Arttı

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün içerisinde aniden yükselmeye başladı ve birçok yatırımcının yüzünü güldürdü. Bitcoin bugün de düne benzer bir performans sergiledi ve sadece 1 saat içerisinde 300 dolar yükseldi.

Hedef 6 Bin 800

TradingView verilerine göre sabah saatlerinde 6 bin 200-6 bin 300 dolar aralığında seyreden Bitcoin fiyatı son bir saat içerisinde hızla yükselmeye başladı. Bitcoin fiyatı an itibarıyla Gemini gibi borsalarda 6 bin 600 doları aşmış durumda.

Crypto Michael BTC’nin bu yönde harekete geçmeden önce 5 bin 800 dolardan destek alacağını tahmin ediyordu. Ancak Bitcoin çok fazla değer kaybetmeden hızlı bir şekilde yükselişe geçti. Crypto Michael BTC’nin bir sonraki durağının 6 bin 800 dolar olabileceğine dikkat çekiyor.

Josh Rager kısa süre önce yaptığı yorumlarda BTC’nin 6 bin 400 doları aşmasının bullish bir gösterge olacağını söylemişti. BTC şu anda 6 bin 600 dolara kadar gelmiş durumda ancak piyasa ne kadar ayıların lehine hareket edecek göreceğiz.

Açığa Satanlar

Bitcoin fiyatındaki bu hareketliliklerin özellikle kısa pozisyon alan, yani BTC’yi açığa satan yatırımcıları etkilediğini söyleyebiliriz.

DataMish verilerine göre BitMEX’te tasfiye edilen kısa pozisyonların değeri hızla artmaya devam ediyor. Güncel verilere göre BTC fiyatında yaşanan artış yüzünden 70 milyon dolarlık pozisyon tasfiye edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment