Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Düşmeye Başladı

Geçtiğimiz günlerde birkaç yüz dolar artarak 7 bin 400 dolara kadar çıkan Bitcoin herkesi şaşırtmıştı. Bir süre boyunca bu seviyede seyreden BTC an itibarıyla 7 bin doların altına gerilemiş durumda.

Sıradaki Durak Neresi?

Şu anda yalnızca Bitcoin’in değil diğer kripto paraların fiyatında da bir düşüş görüyoruz. Öyle ki kripto para piyasasının toplam değeri 200 milyar dolar seviyesinin altına kadar indi.

Birçok analist Bitcoin fiyatının 7 bin doların üstüne çıkamayacağını düşünüyor, BTC fiyatında bir düşüş bekliyordu. Ancak Bitcoin buna rağmen 7 bin 400 dolara kadar çıkmayı başardı. Dolayısıyla şu anda fiyat düşmeye başlamış olsa bile bu düşüşün nereye kadar devam edeceğini kestirmek pek mümkün değil.

Yerli kripto para yorumcularından Rookie BTC fiyatında 6 bin 800-6 bin 850 dolar seviyesine dikkat çekerek buradan bir tepki gelebileceğini söylüyor. 

Crypto Michael da buna benzer bir seviyeye dikkat çekiyor. Ancak Michael’ın tahminlerine göre Bitcoin’in 6 bin 900 doların altına inmiş olması, bir sonraki durağın 6 bin 300 dolar olacağı anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment