Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Fiyatı Yıl Sonuna Doğru Yükselecek”

Fundstrat kurucularından Thomas Lee Bitcoin fiyatının yıl sonuna doğru yükseleceğini düşünüyor.

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan Thomas Lee kısa süre önce katıldığı bir etkinlikte kripto para piyasasının genel durumundan bahsetti. Lee yaptığı bu konuşmada Bitcoin fiyatının bundan birkaç ay sonraki durumu hakkında bazı tahminlerde bulundu.

Fiyat Yükselecek

Thomas Lee Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamalar sırasında oldukça iyimser ifadeler kullandı. Lee’nin görüşlerine göre Dünya genelinde Bitcoin kullanan insanların sayısı gitgide artış gösteriyor ve bu, Bitcoin fiyatını olumlu yönde etkileyecek.

Bitcoin’in artık insanlar için güvenli bir liman haline geldiğini ve insanların sırf güvence olsun diye Bitcoin almaya başladıklarını söyleyen Lee, Bitcoin fiyatının bu şekilde yükseleceğine inanıyor.

Yeni Rekor Gelebilir

Lee konu hakkında yaptığı açıklamalarda Bitcoin fiyatının yıl sonuna doğru oldukça iyi bir ivme yakalayabileceğini belirtti. Öyle ki kendisinin görüşlerine göre yıl sonuna doğru yeni bir rekor bile görebiliriz.

Lee tarafından yapılan açıklamalardan bir kesit şu şekilde:

“Bitcoin’in yıl sonunda şimdikinden çok daha yukarıda olacağını, belki de yepyeni bir rekor kırabileceğini düşünüyorum. Bence sırf bazı şeylere karşı güvence olması amacıyla Bitcoin’e yatırım yapmak şu an için mantıklı bir hareket.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment